igår och idag .

hej!
Igår åkte vi till stan med klassen, men vi var i grupper och skulle ta kort på olika saker i stan, jag var med jasmine och lova. Sen gick vi lite med henke och oskar, haha dom såg några men pallar inte berätta ;)
Iaf när vi kom hem skulle vi till kvantum men då hade vi tagit fel buss -.- Så vi gick till en annan station och skulle ta nästa, men då sprang jag hem emellan för att lämna min väska och då glömde jag busskortet, tillslut bestämde vi oss för att gå, även fast alla hade asont i fötterna, men vi gick barfota (A). Vi skulle köpa godis till imorgon när vi ska ha tjejkväll.
När jag gick av bussen senare så träffade jag ullis och hennes kusse. Då var jag med henne ett tag. Sen har jag kollat på film med Fanny.

Idag ska jag möta Sara och träffa lova, eftersom vi ska ha tjejkväll idag =)

Stan

hej =) Tar inte bloggandet så seriöst eftersom jag inte vet vad jag ska skriva och sånt .
Ullis kom hem till mig vid 1, elr hon var hemma hos mig i typ 2 min hah. Sen så träffade vi Lisa och vi drog in till stan, först skulle vi göra en grej (hemligt) sen så blev det inte så men vi gick mest runt, hade ändå knappt några pengar.  Sen nu skulle jag egentligen lämna present till Fanny men jag pallar inte så får försöka imorgon, men då har jag typ asmycket grejer att göra. Men det går väll ;) 

    
 
okej man ser typ ingenting? Men det är Sara l som  har dom bra bilderna. Från konserten 28/3 när min låssaspappa spela och typ EMD, sara dawn finer och fleeer. Det var jävligt trångt -.-

/S  

RSS 2.0