Svininfluensan?

Hej!
Nu är jag lite piggare än vad jag har varit annars idag.
Har fått hur mycket sms som helst om svininfluensan
"ånej du har typ svininfluensan"
"Har du svininfluensan:O"
"Åh du kanske har svin?"


Nej nej & nej. Jag har inte svininfluensan?! Inte ens en influensa. Okej jag mådde illa och så igår men det var för en helt annan sak, och jag har jätteont i halsen nu (inte feber, inte så mkt hosta, inte snorig) bara ont i halsen. Men som ni kanske inte vet så har jag en känslig hals, jag får lätt ont i halsen och jag blir lätt smittad av det. Hade det förra vintern också, det vara i nästan två veckor.

Men om jag skulle få den där jäkla svininfluensan så kommer jag ju stanna hemma, så det är ju ändå ingen fara..


Magsjuka..

ÅH VILKEN JÄVLA DAG!
Inatt var nog den värsta natten i mitt liv, det har jag sagt ett antal gånger i år men faktiskt så kan inget slå den här dagen! Jag vet ju  hur min mage kan bli ibland, det här var så mycket värre än när jag åt svamparna eller nånting. Jag visste inte vad jag skulle göra, kunde inte ligga ner stå upp eller sitta. Gick bara runt och runt, höll på att svimma. Var så sjukt trött också. Sen blev jag dålig i magen så när jag höll på att somna (ÄNTLIGEN) så var jag tvungen att springa till toan..
Men jag spydde inte, tack och lov!

Nu ska jag vara glad att jag lever.
kramar fia =)

UPDATE

Nu har skolan börjat, för ca 2 veckor sedan men ändå.
Den här veckan har det bara varit skola, sen har jag åkt in till stan några dagar också.. inget speciellt.
Men imorgon ska jag och Lova in till Ikea för att handla en spegel till vårat kontor, det blir nog bra. Sen ska jag och Fanny ha filmkväll!
I helgen, eller rättare sagt på lördag vet jag inte vad jag ska göra, vi får väll se vad som händer, på söndag ska jag vara med jasmine och på måndag ska jag vara med Estelle.
Jag tycker verkligen inte om det nya schemat, vi har språk 3 gånger i veckan ist för 2. Det suger! Men sen har vi matte varenda dag känns det som och slöjden gillar jag inte heller. Det är så himla mycket mål man måste klara av nu, det känns väldigt stressigt bara jag tänker på det. Men kompisar behöver jag iallfall inte oroa mig för eftersom det går hur bra som helst nu! Leila (nya tjejen) är med oss nu och hon är sjysst =)

RSS 2.0